AcasăUncategorized5 idei de cadouri sustenabile și interesante pentru femeile din viața ta

5 idei de cadouri sustenabile și interesante pentru femeile din viața ta

Căutarea cadoului perfect de 1 și 8 Martie poate fi o provocare, însă nu dispera! Am pregătit pentru tine 5 idei de cadouri sustenabile și interesante care vor cuceri inimile femeilor speciale din viața ta, fie că vorbim despre mama, sora, prietena sau soția ta.

Sare de baie

Sarea de baie este un cadou clasic însă, atunci când este aleasă cu grijă, poate deveni un cadou minunat pentru orice femeie, în special în luna Martie.

Alege o sare de baie din ingrediente naturale cum sunt extractele din plante și uleiurile esențiale, care nu irită pielea și nu provoacă alergii. Asta înseamnă fără parfumuri artificiale, coloranți sau alte chimicale dure. Așa te asiguri că îi oferi o doză de răsfăț la ea acasă. Cadoul poate fi completat cu plasturi menstruatie, ca gest de prețuire și respect față de nevoile ei.

Ulei pentru masaj

Masajul de relaxare este un ritual de îngrijire care promovează iubirea de sine și poate oferi câteva clipe de răsfăț. Un ulei de masaj oferit sub formă de cadou unei femei ar putea fi ocazia perfectă să-i amintești acest lucru.

Alege un ulei vegan, organic, din ingrediente naturale, fără parfumuri, alergeni sau alte substanțe iritante.

Mască de față pentru relaxare

O mască șervețel pentru față cu ingrediente naturale este un cadou simplu, dar eficient. Se aplică rapid, se îndepărtează la fel de simplu și ajută imediat pielea și mușchii feței să se detensioneze.

Dacă aveți o relație apropiată și știi că o preocupă îngrijirea tenului pentru că are un ten gras predispus la apariția acneei, îi poți oferi, pe lângă masca relaxantă, și plasturi pentru cosuri, care curăță în profunzime și calmează iritațiile.

Absorbante și tampoane Enroush

Deși poate părea o alegere îndrăzneață să oferi unei femei absorbante sau tampoane cadou, este o decizie minunată. Alege cu încredere oricare dintre produsele menstruale Enroush, făcute din bumbac 100% organic certificat GOTS. Au pH neutru, sunt hipoalergenice și nu conțin vopseluri sau înălbitori chimici. Fiind 100% organice, produsele Enroush nu conțin plastic și se descompun în doar câteva luni, așa că sunt în armonie și cu Mama Natură.

Nu e nimic indiscret sau tabu. E un cadou natural și sustenabil într-o eră în care încercăm să normalizăm menstruațiile și să protejăm mediul.

Lumânări parfumate

Lumânările sunt un simbol al căldurii și inspiră iubire. O cameră devine mai primitoare când flacăra lumânării pâlpâie calm și în aer este răspândită o aromă plăcută.

Așa că o lumânare parfumată poate deveni un cadou minunat când este făcută cu uleiuri esențiale și materiale biodegradabile.

Frumusețea unui cadou nu stă doar în obiectul în sine. În general, o femeie caută într-un cadou tocmai atenția cu care îl alegi. Când ești atent la nevoile, dorințele și preferințele ei, îi arăți că îți pasă, iar acesta este deja un cadou minunat.

Articole Asemanatoare

Articole Populare