AcasăUncategorizedModele unghii primăvară

Modele unghii primăvară

Cele mai in voga modele de unghii pentru primavara

Cu toate ca o schimbare in garderoba si accesoriile sunt foarte binevenite in momentul in care se anunta vara, schimbarea look-ului trebuie sa fie completa. Una dintre modalitatile de a face acest lucru este sa acorzi o atentie deosebita unghiilor tale si sa alegi unul dintre modelele de unghii pe care primavara le ofera.

Trendurile in materie de unghii pentru primavara

Lacurile de unghii sunt unul dintre cele mai importante accesorii de care ai nevoie pentru a te conforma trendurilor. Primavara aduce unsori noi si sare peste anumite culori si forme obisnuite. Se poarta nuante de verde, galben, roz, albastru, care sa aduca caldura si sa ofere o nota fresh.

Modelele preferate in materie de unghii

Daca vrei sa te conformezi trendurilor, trebuie sa stii ca unghiile lungi sau scurte sunt la moda. Modelele de unghii sunt variate, de la cele de tip francez, la cele cu motive florale, stelute sau chiar modele abstracte. Cele mai populare sunt insa modelele minimaliste care se potrivesc oricui. Acestea se caracterizeaza prin forme simple, liniile drepte si finisarea neteda.

Accesorii pentru unghii pe care sa le porti

Daca vrei o nota de originalitate, incearca sa adaugi mici accesorii unghiilor tale. De la modele delicate de paiete, la glitter sau chiar fluturasi, aceste elemente sunt alegerea perfecta pentru a-ti face unghiile sa iasa in evidenta. Acestea pot fi aplicate cu usurinta si sunt atat de variate incat poti sa le porti pe parcursul intregii veri.

Ingrijirea unghiilor

Indiferent de modelul ales, ingrijirea unghiilor este esentiala. Foloseste produse de calitate si aplica lacul de unghii corect. Inainte de a aplica lacul de unghii, fa un tratament special si hidrateaza-ti unghiile pentru a-ti mentine o forma perfecta a acestora. De asemenea, incearca sa iti schimbi unghiile destul de des, astfel incat sa nu ai unghii subtiri si fragile.

Concluzie

Primavara aduce o multime de tendinte in materie de unghii. Chiar daca iti doresti sa te conformezi trendurilor, trebuie sa ai in vedere si sa alegi in functie de propria personalitate. Asigura-te ca iti oferi suficient timp si atentie unghiilor tale pentru a le pastra in cea mai buna forma.

Articole Asemanatoare

Articole Populare