AcasăBeautyCele mai bune gene false

Cele mai bune gene false

Introducere

Gene false pot fi o modalitate foarte eficienta si economica de a-ti schimba stilul si aspectul parului, fara a fi nevoie sa apelezi la proceduri costisitoare precum vopsirea si coafatul. Genele false sunt disponibile in diferite forme, culori si grosimi, astfel incat sa se potriveasca stilului personal si nevoilor. Pentru a te ajuta sa faci cea mai buna alegere in ceea ce priveste genele false, vom explora mai jos cateva dintre cele mai bune optiuni disponibile pe piata.

Genele false sintetice

Genele false sintetice sunt de obicei facute din material sintetic precum poliester si acril, asa ca sunt mai ieftine decat genele naturale. Aceasta optiune poate fi, de asemenea, mai usor de intretinut si are un aspect si o atingere naturala. Din nefericire, genele false sintetice nu sunt la fel de durabile precum genele naturale si se vor descompune si se vor deteriora mai repede. De asemenea, pot fi mai greu de modelat decat genele naturale.

Genele false din blana de animale

Genele false din blana de animale sunt cea mai scumpa optiune, dar sunt, de asemenea, cea mai durabila si cea mai naturala. Genele false din blana de animale sunt de obicei facute din blana de oaie sau de iepure, acest lucru fiind motivul pentru care sunt atat de notorii. Aceste gene false sunt foarte moi si usor de intretinut, si pot fi coafate pentru a se potrivi perfect cu stilul tau. Cu toate acestea, este important sa optezi pentru gene false naturale de la un furnizor de incredere, deoarece genele false din blana animala sintetica pot fi periculoase pentru sanatate.

Genele false cu elastic

Genele false cu elastic sunt, probabil, cea mai usor de instalat si cea mai comuna optiune. Acestea sunt, de obicei, facute din fire subtiri din material sintetic, care sunt cuplate de un elastic de par. Este o modalitate foarte rapida si usoara de a-ti schimba stilul, putand fi instalate si indepartate in mai putin de 10 minute. Acestea pot fi, de asemenea, mai ieftine decat alte optiuni de gene false, dar vor dura mai putin deoarece elasticul se poate uza in timp. Acestea sunt, de asemenea, mai greu de modelat decat alte gene false.

Genele din par natural

Genele din par natural sunt, probabil, cea mai durabila optiune disponibila, fiind facute din par real de la alte persoane sau de la animale. Aceste gene false sunt, de asemenea, foarte moi si natural, astfel incat sa se potriveasca perfect stilului tau. De asemenea, pot fi coafate si vopsite pentru a se potrivi exact cu culoarea parului tau. Din nefericire, genele din par natural sunt, de obicei, foarte costisitoare si sunt mai greu de intretinut decat alte gene false.

Genele false din fibre

Genele false din fibre sunt facute din material sintetic, dar sunt mai scumpe si mai durabile decat genele sintetice obisnuite. Acestea sunt, de asemenea, foarte usor de intretinut si pot fi vopsite pentru a se potrivi exact cu culoarea parului tau. Din nefericire, aceste gene false nu sunt la fel de moi ca parul natural si sunt mai greu de modelat decat alte gene false.

Concluzie

Genele false sunt o modalitate foarte usoara si economica de a-ti schimba stilul si aspectul parului, fara a fi nevoie sa apelezi la proceduri costisitoare precum vopsirea si coafatul. Exista mai multe tipuri de gene false disponibile, fiecare fiind potrivit pentru anumite stiluri si nevoi. Din acest articol ai putut invata despre cateva dintre cele mai bune gene false disponibile pe piata, astfel incat sa te poti alege pe cea mai potrivita pentru tine.

Articolul precedent
Articolul următor
Articole Asemanatoare

Articole Populare