More
  AcasăDiverseForma buzelor

  Forma buzelor

  Ce forma poate avea buzele?

  Lucrurile care fac din buze una dintre cele mai seducatoare si mai expresive parti ale corpului sunt forma, marimea si culoarea lor. Forma buzelor se poate schimba in functie de ras, gen si mai multi factori genetici. Majoritatea buzelor au o forma cunoscuta ca buzele clasice sau buzele patrate, dar exista si alternative mai neobisnuite sau mai controversate.

  Buzele subtiri si drepte sunt un stil destul de simplu, care poate fi vazut la diferite persoane din lumea intreaga si care ofera o expresivitate limitata. Acest lucru poate fi schimbat prin folosirea unor produse specializate pentru a le subtia sau ingrosa.

  Buzele cu varf ingust

  Unul dintre formele mai rare ale buzelor este buzele cu varf ingust. Acest tip de buze se remarca prin gurile de forma patrata si buzele inguste care se termina in puncte subtiri. Acest lucru le face sa arate aproape ca niste buze foarte subtiri, dar cu o usoara curba in partea superioara. Acest tip de buze poate oferi o expresivitate mai mare fata de buzele clasice.

  Buzele curbate

  Buzele curbate sunt buze care sunt curbe ale buzelor inferioare si superioare si care se pot extinde sau extinde mai mult decat buzele clasice. Acest tip de buze poate fi vazut la persoanele cu fizionomii mai rotunjite si poate oferi o expresivitate mai profunda si mai sincera. Cu toate acestea, buzele curbate pot parea prea excesive pentru anumite persoane, ceea ce le poate face sa para nefiresti sau artificiale.

  Buzele botului

  Buzele botului sunt in mod special caracteristice persoanelor cu ras afro-american, dar pot fi vazute si la persoanele cu alte rase. Acestea au buzele superioare si inferioare care se rotesc in exterior de la colturile gurii catre varful buzelor, oferind un zambet mai rotunjit. Acest tip de buze ofera o expresivitate mai profunda decat buzele clasice si poate fi vazut la profesionistii din diferite domenii, precum modele sau actrite.

  Buzele cosmetice

  Buzele cosmetice pot fi produse prin injectarea de substante precum acid hialuronic sau siliciu in buze pentru a le imbunatati forma si volumul. Chirurgia plastica poate fi folosita pentru a le subtia sau ingrosa, dar poate fi si folosita pentru a reda o forma mai rotunda sau mai curbata. Acest lucru poate aduce expresivitatea si seductia buzelor la urmatorul nivel si poate ajuta la obtinerea unor forme neobisnuite.

  Buzele permanente

  Buzele permanente sunt un fenomen in crestere si pot fi realizate prin aplicarea unor pigmenti speciali pe buze pentru a le colora si a le da un contur mai definit. Acest tip de buze poate oferi o expresivitate mai profunda si mai sincera, care poate fi folosita pentru a-ti sublinia trasaturile faciale. Cu toate acestea, buzele permanente pot fi folosite pentru a obtine forme prea exagerate sau neobisnuite, care pot face sa pare ca buzele tale nu arata natural.

  In concluzie, buzele sunt una dintre cele mai expresive si seducatoare parti ale corpului si putem schimba forma lor intr-o varietate de moduri. Cea mai mare parte dintre noi au buzele clasice, dar exista si alternative mai neobisnuite sau mai controversate, cum ar fi buzele botului, buzele cosmetice sau buzele permanente. Fiecare dintre acestea ofera o expresivitate si o seductie unica, insa este important sa fim prudenti si sa ne asiguram ca buzele noastre arata natural si sunt in siguranta.

  Articolul precedent
  Articolul următor
  Articole Asemanatoare

  Articole Populare