More
  AcasăSanatateMi-au cazut genele de la gene false

  Mi-au cazut genele de la gene false

  Introducere

  Genele false sunt folosite de femei pentru a-si schimba aspectul si pentru a obtine un look mai atractiv. Din pacate, multi oameni se confrunta cu problema caderii genelor false atunci cand incearca sa le foloseasca. Aceasta situatie poate fi foarte neplacuta si iritanta, motiv pentru care trebuie sa se ia masuri pentru a preveni cazul in care genele false se pot cadea. In acest articol, vom incerca sa dezbatem motivele pentru care mi-au cazut genele false si cum pot fi prevenite caderile.

  Aplicarea genelor false

  Inainte de a se aplica genele false, trebuie sa se ia cateva masuri care sa previna caderile. In primul rand, trebuie sa se foloseasca o baza speciala pentru gene false si sa se aplice cu grija. Acest pas este extrem de important, deoarece baza garanteaza ca genele false vor fi fixate pe pleoape. Urmatorul pas consta in aplicarea unei cantitati mici de adeziv special pentru gene false. Acest adeziv trebuie sa fie aplicat cu atentie, astfel incat sa se evite aparitia unor pete pe pleoape. Dupa ce au fost aplicate genele false, este important sa se maseze usor pleoapele pentru a se asigura ca genele au fost fixate corespunzator.

  Produse de curatare

  Odata ce genele false sunt aplicate, este important sa se foloseasca produse speciale pentru curatarea lor. Aceste produse sunt formulate special pentru gene false, astfel incat sa nu afecteze pleoapele sau genele false. Pe langa curatarea genelelor, acestea ajuta la prevenirea caderilor. Acest lucru se datoreaza faptului ca produsele de curatare ajuta la intretinerea adezivului pe care genele false il au.

  Testarea adezivului

  Inainte de a se aplica genele false, este important sa se faca un test al adezivului. Acest lucru se poate face prin aplicarea unei cantitati mici de adeziv pe spatele mainii. Daca adezivul nu se fixeaza imediat, atunci acesta trebuie inlocuit cu unul nou. Utilizarea unui adeziv care nu are aceeasi eficienta poate duce la caderi ale genelor false.

  Modul de fixare

  Genele false trebuie fixate corect, astfel incat sa nu se cada. Daca sunt aplicate in mod corespunzator, acestea ar trebui sa stea fixe pe pleoape chiar si atunci cand se misca sau se clatina capul. In cazul in care genele false sunt aplicate prea sus sau prea jos, se poate intampla ca acestea sa cada. De asemenea, aplicarea unor gene prea lungi sau prea dese poate provoca caderi. Este important sa se foloseasca gene false care se potrivesc perfect cu lungimea si grosimea genelor naturale.

  Cum sa previi caderile

  Prevenirea caderilor genelor false poate fi realizata prin respectarea pasilor mentionati mai sus. Folosirea unei baze, aplicarea adezivului si testarea acestuia sunt esentiale pentru a asigura ca genele false se vor fixa corespunzator. De asemenea, produsele speciale pentru curatarea genelor false trebuie sa fie folosite in mod regulat pentru a preveni caderile. In plus, genele false trebuie aplicate corespunzator si nu trebuie sa fie prea lungi sau prea dese pentru a se evita caderile.

  Concluzie

  Genele false sunt folosite pentru a-si schimba aspectul si pentru a obtine un look mai atractiv si mai sofisticat. Din pacate, multi oameni se confrunta cu problema caderii genelor false. Acest lucru se poate intampla daca genele false nu sunt aplicate corespunzator sau daca nu se folosesc produse speciale pentru curatarea lor. Pentru a preveni caderile, trebuie sa se respecte pasii mentionati mai sus, astfel incat genele false sa se fixeze corespunzator si sa nu cada.

  Articolul precedent
  Articolul următor
  Articole Asemanatoare

  Articole Populare