More
  AcasăUncategorizedModele unghii scurte

  Modele unghii scurte

  Modele unghii scurte

  Unghiile scurte pot fi minunate daca stiti cum sa le faceti. Nu aveti nevoie de unghii lungi pentru a arata bine. Exista multe modele frumoase si la moda pe care le puteti aplica pe unghiile scurte. Acestea sunt cateva dintre acestea.

  Culori simple

  Culorile simple sunt intotdeauna o alegere buna pentru unghiile scurte. Veti arata bine si totusi veti evita prea multa atentie. Puteti opta pentru culori precum baza neagra, alba, maro sau bej. Puteti alege una dintre aceste culori si sa le faceti sa iasa in evidenta prin adaugarea de glitter, pietricele sau designuri.

  Decoratiuni

  Decoratiunile ofera o portie buna de feminitate unghiilor scurte. Acestea pot fi folosite pentru a crea diverse modele. Puteti folosi diverse forme, culori si modele pentru decorarea unghiilor scurte. Puteti opta pentru unghii cu flori, stele sau chiar unghii cu personaje animate.

  Stratificari

  Stratificarile sunt o alegere buna pentru unghiile scurte. Puteti folosi o culoare ca baza si sa adaugati mai multe straturi pentru a crea efecte interesante. De asemenea, puteti folosi diverse culori pentru a crea modele.

  Pentru schimbare

  Daca aveti unghii scurte si vreti sa le schimbati din cand in cand, puteti opta pentru unghii cu gel. Acestea sunt destul de rezistente si se pot schimba destul de usor. Puteti opta pentru unghii cu gel colorate sau chiar unghii cu gel cu modele.

  Aplicare

  Atunci cand aplicati modele pe unghiile scurte, asigurati-va ca intelegeti cum sa le aplicati corect. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, folositi produse profesionale. Acestea va vor ajuta sa obtineti unghiile dorite si sa pastrati acestea frumoase si in forma.

  Modelele unghiilor scurte sunt o modalitate minunata de a va face manichiura sa iasa in evidenta. Puteti opta pentru o multitudine de modele si culori. Acestea vor arata bine si vor fi perfecte pentru a completa orice tinuta. Asigurati-va ca aplicati manichiura corect pentru a va bucura de rezultatul final.

  Articolul precedent
  Articolul următor
  Articole Asemanatoare

  Articole Populare