More
  AcasăDiverse"Puiul BIO La Provincia: O Alegere Sănătoasă și Responsabilă", susține Iustin Paraschiv

  „Puiul BIO La Provincia: O Alegere Sănătoasă și Responsabilă”, susține Iustin Paraschiv

  În lumina creșterii preocupării pentru alimentația sănătoasă și sustenabilă, compania Carmistin, prin gama sa La Provincia, face un pas semnificativ către satisfacerea acestei cerințe prin introducerea puiului BIO. 

  Fondatorul companiei, Iustin Paraschiv, explică că acest pui este crescut cu atenție, hrănit organic, timp de minim 81 de zile – „Puiul BIO La Provincia este crescut încet, doar cu hrană organică, timp de cel puțin 81 de zile„. El subliniază constant importanța hranei organice în creșterea puilor BIO, garantând astfel o dietă echilibrată și naturală, care duce la obținerea unui produs final de calitate superioară.

  Compania Carmistin, prin produsele sale, își propune să creeze o legătură strânsă cu clienții săi, oferindu-le alimente de înaltă calitate, autentice și provenite din surse responsabile. Indiferent dacă este vorba de preferințele culinare ale clienților sau de rețetele încercate cu încredere, companiile din cadrul grupului Carmistin își desfășoară activitatea cu aceeași misiune comună: să ofere tot ce este necesar pentru a asigura o alimentație de calitate.

  Puiul BIO La Provincia este o opțiune sănătoasă și responsabilă pentru consumatori, datorită modului său tradițional de creștere și atenției deosebite acordate în toate etapele de producție. Declarațiile făcute de-a lungul timpului de către președintele Iustin Paraschiv s-au dovedit a fi realități care aduc bucurie consumatorilor, nu doar strategii de marketing.

  Primul aspect care evidențiază puiul BIO La Provincia este mediul său de creștere. Păsările sunt crescute cu acces la aer liber, având spații generoase de cel puțin 4 metri pătrați fiecare. Această practică permite puilor să se miște liber și să trăiască într-un mediu natural, contribuind astfel la sănătatea și bunăstarea lor.

  Un alt element crucial în procesul de producție este hrana puilor. La Provincia se angajează să ofere o hrană de cea mai înaltă calitate, compusă 100% din cereale organice. Această hrană naturală și echilibrată contribuie la dezvoltarea sănătoasă a puilor și la calitatea superioară a cărnii.

  Perioada de creștere a puilor BIO La Provincia se întinde pe minim 81 de zile. Acest aspect este esențial, deoarece permite puilor să se dezvolte în mod natural. Astfel, carnea rezultată nu doar că este mai gustoasă, dar este și mai sănătoasă pentru consumatori.

  Lansarea gamei La Provincia Pui BIO reprezintă un pas strategic pentru companie în direcția producerii de alimente sănătoase și sustenabile, în conformitate cu dorințele fondatorului companiei, Iustin Paraschiv, și ale echipei orientate către aceleași obiective. Acest lucru face parte dintr-o strategie mai amplă, care vizează producția de hrană de înaltă calitate prin procese sustenabile, în acord cu obiectivele de reducere a emisiilor de carbon.

  Pentru a susține această misiune de sustenabilitate, compania depune eforturi considerabile pe mai multe planuri, inclusiv investiții în tehnologii și practici agricole durabile, monitorizarea și reducerea amprentei de carbon, precum și parteneriate cu furnizorii și comunitățile locale pentru a promova practici responsabile în întregul lanț de aprovizionare.

  Astfel, puiul BIO La Provincia nu este doar o opțiune sănătoasă pentru consumatori, ci și o manifestare a angajamentului companiei față de calitate, bunăstarea animală și protecția mediului înconjurător. Prin adoptarea unei abordări sustenabile și responsabile, La Provincia reușește să ofere produse de înaltă calitate care răspund nevoilor și valorilor consumatorilor moderni.

  Articole Asemanatoare

  Articole Populare