AcasăUncategorizedșabloane unghii

șabloane unghii

Introducere

Șabloanele unghiilor sunt un must-have atat pentru profesionistele manichiurii cat si pentru stilistii incepatori. Te pot ajuta sa economisesti timp si sa obtii o manichiura perfecta si unghii fara cusur. Acestea se pot folosi cu usurinta pentru a crea diferite modele de unghii precum cele cu gel, cu acril sau chiar cu lacuri ornamentale. Cu toate acestea, este important sa cunosti cateva sfaturi utile inainte de a te apuca de manichiura. Uita-te in continuare pentru a afla mai multe despre șabloanele unghiilor.

Tipuri de șabloane

Șabloanele unghiilor pot fi realizate din multe materiale diferite. Cele mai comune sunt cele din plastic, dar se gasesc si modele din hartie si metal. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, este recomandat sa folosesti șabloane din plastic, deoarece sunt mai durabile si se pot folosi de mai multe ori. Cele din hartie sunt mai ieftine si se pot gasi in magazinele de materiale pentru unghii, dar nu sunt la fel de rezistente si nu se pot folosi de mai multe ori.

Prepararea

Inainte de a aplica șabloanele pe unghiile tale, este recomandat sa preparezi in prealabil unghiile. Este esential sa le limpezesti si sa le aplici un lac protector pentru a preveni aparitia petelor si a altor defecte. Daca doresti sa aplici șabloane pentru gel sau acril, ar trebui sa stii ca trebuie sa prepari unghiile in prealabil. Acest lucru presupune sa folosesti un strat de baza si sa-l lasi sa se usuce. Insa daca doresti doar sa realizezi un design cu lacuri ornamentale, nu trebuie sa prepari in prealabil unghia.

Aplicarea

Un pas important pentru a obtine rezultate excelente este sa aplici șabloanele corect. Primul pas este sa asiguri șablonul pe unghie in asa fel incat sa fie bine fixat, fara a exista bule sau goluri. Apoi, trebuie sa aplici gelul sau lacul in interior, luandu-ti timp sa acoperi intreaga suprafata. Lasa-l sa se usuce pentru cateva minute, dupa care poti inlatura șablonul. Unele șabloane sunt mai complexe si necesita mai mult timp de lucru, asa ca va trebui sa fii foarte atent in timp ce le aplici.

Curatarea

Dupa ce manichiura ta este gata, este important sa cureti șabloanele. Acest lucru se poate face foarte usor cu un burete umed si un detergent special pentru unghii. Acest lucru va contribui la prelungirea durabilitatii șablonelor si te va ajuta sa obtii rezultate mai bune in manichiurile urmatoare. Apoi, usuca șabloanele si asigura-te ca sunt bine depozitate in cutia lor.

Concluzie

Șabloanele unghiilor sunt un accesoriu foarte util atat pentru profesionistele manichiurii cat si pentru stilistii incepatori. Acestea te pot ajuta sa economisesti timp si sa obtii un design perfect. Sunt disponibile in diferite materiale, dar cele din plastic sunt cele mai durabile si pot fi folosite de mai multe ori. Inainte de a aplica șabloanele, trebuie sa prepari cu grija unghiile si sa le aplici in mod corect. In final, este important sa cureti șabloanele si sa le depozitezi intr-un loc uscat.

Articolul precedent
Articolul următor
Articole Asemanatoare

Articole Populare