AcasăUncategorizedTop Anvelope De Vara

Top Anvelope De Vara

De Paste pana in octombrie, anvelopele de vara sunt cea mai buna optiune pentru masina ta. Drumurile sunt in mare parte uscate, dar chiar si atunci anvelopele sunt supuse unor sarcini grele si trebuie sa functioneze fiabil. 

Anvelopele de vara de top nu au probleme cu asfaltul incalzit si ofera suficienta siguranta pe drumul umed, chiar si dupa o ploaie puternica. In comparatie cu anvelopele de iarna, compusul de cauciuc din versiunea de vara nu este la fel de elastic. 

Anvelopele se uzeaza mai lent, iar rezistenta la rulare este mai mica, ceea ce are, la randul sau, un efect pozitiv asupra consumului de combustibil. Confortul la condus, zgomotul de rulare si comportamentul de directie sunt dincolo de orice indoiala cu top anvelope de vara.

Securitate chiar si pe vreme rea

Pe banda de rulare a anvelopelor de vara exista caneluri, nervuri si blocuri special aranjate. Acestea asigura o aderenta suficienta si o buna stabilitate in viraje, chiar si atunci cand lucrurile devin mai rapide. 

Daca adancimea benzii de rulare scade sub patru milimetri, se recomanda inlocuirea anvelopelor, deoarece numai atunci anvelopa poate reactiona corespunzator la conditii extreme precum acvaplanarea. Apoi anvelopa nu trebuie sa pluteasca in sus si trebuie sa mentina distantele de franare scurte in ciuda apei de pe drum.  

Continental Premium Contact 6

Aderenta optima clasa A, cu amestec de silice optimizat pentru siguranta, disponibil cu proprietati de functionare de urgenta. Anvelopele de vara Continental Premium sunt disponibile in mai multe dimensiuni.

Hankook Ventus V12 evo2 K120

Anvelopa de vara Hankook Ventus V12 evo2 K120 este echipata cu o curea larga de otel, care, conform producatorului, asigura un comportament de directie mai bun. Potrivit Hankook, citirea adancimii ramase a benzii de rulare in interior si in exterior este usoara, astfel incat soferii sa poata reactiona devreme la o anvelopa uzata.

Goodyear EfficientGrip Performance

Potrivit producatorului, anvelopa de vara Goodyear EfficientGrip Performance ofera performante bune de condus si are o durata de viata lunga. In comparatie cu produsele concurente, modelul are un nivel ridicat de siguranta cu un comportament bun de directie. Potrivit Goodyear, anvelopa ofera performante bune de franare pe drumuri ude.

Michelin Pilot Sport 4 

Anvelopa de vara Michelin Pilot Sport 4 este echipata cu un profil reactiv care, conform producatorului, se adapteaza la denivelarile drumului. Acest lucru ar trebui sa asigure o buna aderenta si un nivel ridicat de securitate. Potrivit Michelin, compusul de cauciuc optimizat permite un kilometraj mai mare in comparatie cu modelul anterior. 

Pirelli P Zero

Anvelopa de vară Pirelli P Zero prezentată are o lățime a benzii de rulare de 225 milimetri cu o înălțime laterală de 35%. Anvelopa este potrivita pentru jante cu un diametru de 19 inch. Anvelopa are eficienta consumului de combustibil C si aderenta pe teren umed A. Volumul este de 71 decibeli. Ca produs cu profil asimetric, anvelopa nu este legată de o singură direcție de deplasare.

Articole Asemanatoare

Articole Populare