AcasăUncategorizedUnghii cu gel rosii balerina

Unghii cu gel rosii balerina

unghii cu gel rosii balerina

Unghiile cu gel rosii sunt unele dintre cele mai populare modele pe care le puteti alege sa le aplicati. Acestea pot fi realizate intr-o multitudine de forme si culori, insa o culoare care se pare ca devine tot mai populara an de an este cea rosie. Unghiile cu gel rosii sunt o alegere perfecta pentru cei care doresc sa aiba un look modern si care adauga ceva special tinutei.

idei de design

Unghiile cu gel rosii pot fi realizate intr-o multime de modele, forme si combinatii de culori, perfecte pentru orice stil si personalitate. Daca doriti sa aratati mai feminin si mai sofisticat, puteti opta pentru unghile balerina. Acestea sunt in forma de ovala si in culori puternice, precum rosul, si pot fi decorate cu ornamente stralucitoare si alte elemente de design. Puteti alege un design simplu sau o combinatie de elemente precum flori, broderii, dantele si multe altele.

produsele necesare

Inainte de a incepe sa aplicati unghiile cu gel, trebuie sa va asigurati ca aveti toate produsele necesare. Acestea includ o oja de gel, o lampa UV pentru uscarea gelului, un burete de unghii, bureti de curatare, ace de cuticule, o pila pentru unghii si un lac de protectie. Inainte de a incepe, va recomandam sa cititi cu atentie instructiunile si sa folositi produsele mentionate exact cum sunt indicate.

cum se aplica gelul

Atunci cand aplicati oja cu gel, veti incepe prin curatarea unghiilor si pregatirea bazei. Acest lucru presupune indepartarea cuticulelor si aparitia oricaror imperfectiuni. Dupa aceea, puteti aplica stratul de baza, urmat de cel de culoare. Aplicarea gelului se poate face cu ajutorul unei pensule si este important sa treceti cu pensula de fiecare data prin aceeasi directie pentru ca gelul sa se intinda uniform. Daca doriti sa adaugati si un design deosebit, puteti folosi un burete sau o pensula pentru detalii.

uscarea gelului

Dupa aplicarea gelului, va trebui sa il uscati. Acest lucru se face prin expunerea lampa UV pentru o perioada de timp. Exista lampi care usuca gelul in aproximativ 90 de secunde, insa pentru un rezultat perfect, trebuie sa il lasati sa se usuce cateva minute. Dupa uscare, puteti aplica un lac protector pentru a proteja culoarea si a obtine un aspect neted si perfect.

intretinere

Unghiile cu gel rosii au nevoie de intretinere. Va recomandam sa le stergeti periodic cu un burete umed si sa aplicati un strat subtire de lac protector la fiecare doua sau trei saptamani. De asemenea, nu uitati sa folositi produse speciale pentru indepartarea gelului de pe unghii atunci cand doriti sa schimbati modelul.

Articole Asemanatoare

Articole Populare