AcasăDiverseUnghii cu gel simple

Unghii cu gel simple

Ce sunt unghiile cu gel?

Unghiile cu gel sunt manichiuri lastice si rezistente, care se obtin prin excavarea unghiei naturale si aplicarea unui gel de unghii special. Acest gel se aplica pe unghia naturala si se usuca cu lumina ultraviolete sau LED, oferind un aspect frumos si durabil.

Care sunt avantajele unghiilor cu gel?

Unghiile cu gel ofera un aspect natural si plin de stralucire. Acestea sunt mai rezistente decat alte tipuri de manichiuri si sunt mai usor de intretinut. Acestea nu se exfoliaza si au o rezistenta de pana la 3-4 saptamani.

Cum poti avea unghii cu gel simple?

Ai nevoie de produse speciale si echipamente pentru a realiza unghii cu gel. Acestea includ geluri de unghii, pensule, lamele, unghiera, lampa UV sau LED si un remover pentru unghii cu gel. Ideile simple de unghii cu gel includ unghii cu gel simple, cu o culoare inchisa sau cu unghii cu gel simple, cu o culoare deschisa.

Pasii de urmat pentru a realiza unghii cu gel simple

Primul pas este pregatirea unghiilor. Masati cuticulele si indepartati orice urma de murdarie sau grasime. Apoi, masati, filetati si slefuiti unghia naturala si aplicati un strat subtire de baza.

Aplicarea gelului

Aplicati un strat subtire de gel si uscati pentru aproximativ 30-60 de secunde in lampa UV sau LED. Apoi, aplicati un alt strat de gel si uscati din nou. Continuati acest proces pana cand veti obtine aspectul dorit.

Finisarea

In final, aplicati un strat de lac pentru unghii si uscati din nou. Indepartati excesul de produse si masati bine cuticulele. In cateva minute veti obtine unghii cu gel simple si perfecte!

Unghiile cu gel ofera o manichiura moderna, rezistenta si puternica. Acestea sunt foarte usor de aplicat si de intretinut si pot rezista pana la 3-4 saptamani. Cu produsele potrivite si putina practica, veti putea realiza unghii cu gel simple si perfecte.

Articolul precedent
Articolul următor

Articole Asemanatoare

Articole Populare