AcasăUncategorizedFlori pentru evenimente în aer liber: Recomandări și sfaturi

Flori pentru evenimente în aer liber: Recomandări și sfaturi

Imaginează-ți un cadru idilic: razele soarelui strălucesc, briza adie ușor, iar râsul oaspeților se împletește armonios cu cântecul păsărilor. Este cadrul perfect pentru un eveniment în aer liber. Dar cum să alegi cele mai potrivite flori pentru a transforma acest cadru într-o petrecere de vis?

Ia în considerare condițiile meteorologice

Ai ales să organizezi un eveniment minunat în aer liber și vrei să te asiguri că florile alese vor rezista cu brio la toate capriciile vremii? Optează pentru flori care rezistă bine la căldură și soare sau care pot face față ploii și vântului. Trandafirii, de exemplu, sunt nu numai eleganți, dar sunt și extrem de rezistenți și își păstrează aspectul chiar și sub soarele arzător.

Crizantemele sunt alte flori care merită luate în considerare în procesul de organizare nunta perfecta, sau oricare alt eveniment important, deoarece sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a face față vântului și ploii fără să-și piardă din frumusețe. 

Folosește vase corespunzătoare pentru aranjamentele florale

Atunci când este vorba despre organizare evenimente premium în aer liber, este important ca aranjamentele florale să rămână intacte. Pentru a obține acest lucru, este recomandat să optezi pentru vase grele, cu o bază solidă, care să ofere suport adecvat. Vasele cu un centru de greutate jos sunt de obicei mai stabile și mai puțin susceptibile să se răstoarne în caz de vânt puternic. Pentru o stabilitate mai bună, utilizează vase din materiale grele, cum ar fi ceramică, piatră sau beton.

Un truc eficient este să folosești un recipient interior pentru apă și să umpli spațiul dintre vas și acel recipient cu nisip sau pietre decorative pentru a le adăuga greutate. Poți, de asemenea, să folosești cleme sau benzi adezive pentru a fixa aranjamentele florale, astfel vei preveni mișcarea lor în caz de vânt puternic.

Alege vase care să fie proporționale cu dimensiunea și forma aranjamentelor florale. În așa mod, vei crea un echilibru vizual.

Evită flori cu polen abundent

Trebuie să iei în considerare confortul tuturor invitaților tăi atunci când alegi florile pentru un eveniment în aer liber, mai ales dacă știi că unii dintre aceștia sunt alergici la polen. Ar fi mai bine să eviți florile cu polen abundent, cum ar fi crinii sau floarea-soarelui în favoarea altor opțiuni mai puțin alergene. În schimb, alege flori care produc mai puțin polen sau chiar deloc.

Printre exemplele de flori cu polen redus se numără trandafirii, gălbenelele, daliile, lalelele și orhideele. Aceste flori nu numai că sunt elegante și atractive din punct de vedere estetic, dar sunt și mai puțin susceptibile să provoace reacții alergice în comparație cu alte opțiuni.

Urmează aceste sfaturi atunci când alegi florile pentru evenimente în aer liber și vei crea un decor superb. 

Articole Asemanatoare

Articole Populare