More
  AcasăTehnologieCauti microfoane de calitate? Incearca un microfon sennheiser si vezi diferenta!

  Cauti microfoane de calitate? Incearca un microfon sennheiser si vezi diferenta!

  Industria mass-media joaca un rol extrem de important in societatea cotidiana, aceasta reprezentand atat principala sursa de informare, cat si principala sursa de divertisment pentru majoritatea oamenilor de pretutindeni. In situatia de fata, nu este de mirare ca tehnologia utilizata continua sa evolueze de la an la an, pe piata facandu-si aparitia produse tot mai spectaculoase. 

  Din aceasta categorie face parte si cunoscutul microfon Sennheiser, ultimul sau model aparut pe piata fiind sistemul wireless portabil EW 135P G4. Prin ce se remarca acest microfon fata de competitorii sai de pe piata? La aceasta intrebare isi propune sa raspunda articolul de fata.

  Solutie facila pentru reporterii de pretutindeni

  Microfonul MMD 835 se poate dovedi extrem de versatil, acesta fiind proiectat in asa fel incat sa nu necesite montata o lavaliera pentru ca activitatea sa se poata desfasura in conditii bune. De asemenea, acest tip de microfon este ideal pentru situatiile in care mai multe persoane trebuie sa aiba acces rapid la microfon, el putand sa fie pasat de la un om la altul in functie de cine trebuie sa vorbeasca. Pe deasupra, microfonul se bucura de o durabilitate extrem de ridicata, el putand fi utilizat oriunde, indiferent de conditiile meteorologice prezente.

  Sunete si imagini la calitate inalta

  Alaturi de microfonul MMD 835 trebuie sa se gaseasca si receiverul EK 100 G4, ce se poate monta pe camera si care ofera sunete si imagini de cea mai inalta calitate, dupa cum o spun recenziile generale. Acest aparat este ideal pentru mai toate tipurile de interviuri, fie ca este vorba de un ted talk sau de o discutie cu oameni pe strada, zgomotul nereprezentand o problema pentru aceste dispozitive. Pentru a putea oferi rezultate pe masura asteptarilor create, sistemul foloseste tehnologia HDX, sunetul urmand sa-si pastreze calitatea dorita fara a adauga zgomot nedorit pe parcursul transmisiei.

  In concluzie, pentru persoanele aflate in cautarea unui microfon de inalta calitate, specialistii recomanda cu incredere sistemul wireless Sennheiser EW 135P G4, cel mai nou sistem portabil cu microfon, ultima aparitie din seria Evolution.

  Articole Asemanatoare

  Articole Populare