AcasăUncategorizedCe modele de cercei poți purta la o ținută casual?

Ce modele de cercei poți purta la o ținută casual?

Ținuta casual poate însemna pentru fiecare femeie ceva diferit. Pentru unele este alcătuită din jeanși și tricou, pentru altele din fuste lungi, vaporoase și bluze etno. Totul depinde de stilul personal și mai puțin de tendințele modei, care propune uneori un design și culori care nu avantajează pe oricine. 

Din oferta de bijuterii se pot alege foarte multe accesorii, printre care coliere, brățări,  inele de aur, dar cerceii sunt cei care reflectă cel mai bine personalitatea unei femei, stilul ei personal și valorile pe care pune în mod deosebit accent. Cerceii se aleg după mai multe criterii, printre care:

  • forma feței femeii;
  • culoarea aurului;
  • ten;
  • preferințe personale.

În ceea ce privește modelul, acesta se alege potrivit dorințelor, criteriilor estetice și funcționale, dar și stilului vestimentar. Sunt câteva modele de cercei cu care nu se poate greși la o ținută casual.

Cerceii tip verigă

Pentru ținutele casual, atunci când jobul nu impune un cod vestimentar, pentru plimbări sau sesiuni de shopping, cerceii tip verigă sunt alegerea numărul 1 în materie de confort și eleganță discretă. Se potrivesc tuturor fizionomiilor, nu pot crea discrepanțe cu ținuta și adaugă o notă în plus de strălucire și rafinament. 

Se poate opta pentru verigi de diametru mic sau pentru cercuri mai ample. Cerceii mici sunt mai potriviți stilului smart casual, cu jeanși și tricou sau cămașă. Culoarea aurului, alb, galben sau roz, nuanțele cristalelor pot individualiza cerceii verigă în funcție de personalitatea purtătoarei.

Cerceii cu lanț

Relativ recentă, moda cerceilor cu lanț este deosebit de apreciată de adolescente și tinerele doamne, ei fiind simplu de integrat într-o ținută casual. Vor pune în evidență un gât lung și se vor mișca dinamic și delicat. Se integrează de minune atât la jeans și geacă de piele, cât și la ținute casual, cu fuste mai elegante. 

Este un model confortabil, indiferent că se alege varianta fără închizătoare, în care lanțul funcționează drept contragreutate pentru bobița sau varianta cu șurub. 

Cerceii cu șurub

Spre exemplu, doi fluturi mici, în forme diafane marcate de cristale negre pot înfrumuseța de minune chipul, ei fiind potriviți oricărei ținute casual. Sunt simpli, tinerești și confortabili. Adaugă distincție și feminitate, chiar și celor mai masculinizate ținute. Sunt puși în evidență cel mai bine de tunsorile scurte sau de părul lung purtat în coc sau coadă. 

Cerceii de aur au avantajul că nu se vor demoda niciodată și vor fi mereu în tendințe, indiferent de tipul de ținută casual pentru care optează o femeie. Cerceii tip verigă, cerceii cu lanț și cerceii cu șurub sunt printre cele mai bune și confortabile opțiuni pentru ținuta cotidiană, adaugând farmec și strălucire discretă celei care îi poartă cu grație.

Articole Asemanatoare

Articole Populare