More
  AcasăTravel4 informatii interesante despre Dubai

  4 informatii interesante despre Dubai

  Pentru foarte multi oameni, vacantele trebuie sa fie planificate pana la cel mai mic detaliu, acest aspect nefiind unul optional pentru ca excursia respectiva sa poata ajunge sa ofere placerea mult dorita. Aceasta afirmatie este valabila si pentru o vacanta Dubai, locul respectiv bucurandu-se de o cultura cu totul diferita fata de cea europeana cu care romanii ar putea fi invatati. 

  Asadar, dorind sa vina in ajutorul celor care planifica sa-si petreaca vacanta in Dubai, in articolul de fata au fost selectionate informatiile esentiale pe care turistul va avea nevoie sa le ia la cunostinta inainte de a ajunge la destinatia respectiva.

  Informatii utile ce merita luate la cunostinta inainte de o vizita in Dubai

  Dupa cum reiese inca din subtitlu, aceste informatii se pot dovedi utile tuturor persoanelor care planuiesc sa porneasca intr-o excursie in Dubai, locatia respectiva fiind extrem de populara in lume pentru atractiile turistice de care dispune. Asadar, iata care sunt informatiile ce merita luate la cunostinta inainte de plecarea propriu-zisa:

  Dubaiul detine o parte din cele mai mari lucruri din lume

  La momentul actual, Dubaiul detine cea mai inalta cladire din lume (Burj Khalifa), cel mai mare mall din lume (Dubai Mall) si cea mai mare fantana arteziana din lume (Dubai Fountain). De asemenea, Dubaiul gazduieste si cele mai mari insule artificiale din lume, renumite pentru hotelurile exemplare. 

  Alcoolul nu poate fi consumat oriunde

  Cu toate ca Dubaiul dispune de numeroase restaurante de lux, in marea majoritatea a acestora nu se poate consuma alcool, turistul trebuind sa mearga la unul din restaurantele complexelor hoteliere pentru a putea savura o astfel de bautura.

  Imbracamintea trebuie sa tina cont de anumite criterii

  Cu toate ca Dubaiul a devenit mai permisiv cu strainii, asta nu inseamna ca acestia ar trebui sa ignore cultura locala. Fiind vorba de o tara musulmana, in locurile publice vor fi necesare haine care acopera umerii sau picioarele.

  Fotografiile sunt interzise in anumite zone

  Cu toate ca pot parea foarte interesante de fotografiat, este interzisa fotografierea cladirilor guvernamentale, a aeroporturilor, a cladirilor militare etc.

  In concluzie, acestea sunt cateva informatii ce merita luate la cunostinta inainte de o excursie in Dubai.

  Articole Asemanatoare

  Articole Populare