More
  AcasăLifestyleMicropigmentare sprancene: tehnica powder. Ce este si cand se recomanda?

  Micropigmentare sprancene: tehnica powder. Ce este si cand se recomanda?

  Cu toate ca majoritatea femeilor sunt obisnuite cu tehnica clasica de tatuare a sprancenelor pentru a capata un aspect mai frumos al fetei, aceasta metoda nu este, neaparat, si cea mai eficienta, ea putand sa genereze numeroase inconveniente atat pe termen scurt cat si pe termen lung. Prin urmare, pe piata si-a facut aparitia tehnica de micropigmentare sprancene powder, aceasta fiind mult mai avantajoasa decat precedenta mentionata. Rezultatul final consta in obtinerea unor sprancene cu aspect aranjat, ingrijit si, cel mai important, natural.

  Ce este tehnica powder si in ce consta aceasta?

  Procedura este intalnita sub mai multe denumiri, precum tehnica nanopixel, ombre sau punctiforma. Pe parcursul procedeului, medicul estetician va introduce pigmentul in straturile superioare ale pielii, oferindu-i acesteia nuanta si un aspect intins. Rezultatul final va consta in obtinerea unui aspect “smoky”, de parca fondul de ten sau creionul ar fi fost aplicate usor asupra sprancenelor, de aici si denumirea pe care o poarta intreaga tehnica.

  Cand se recomanda tehnica powder?

  Pe langa aspectul frumos pe care il ofera sprancenelor, tehnica powder mai poate fi utilizata si pentru a camufla anumite imperfectiuni ce se gasesc la nivelul acestei zone, precum cicatricile, lipsa de par sau cresterea sa haotica etc. Asadar, in randurile urmatoare vor fi expuse cateva exemple in cazul carora se poate ajunge la tehnica de micropigmentare powder:

  • cand exista anumite spatii goale in sprancene, acest aspect fiind cu mult mai evident in cazul persoanelor care au sprancene dese;
  • cand sprancenele sunt mult prea deschise iar persoana respectiva doreste sa le confere ceva mai multa culoare;
  • cand sprancenele ajung sa se decoloreze rapid ca urmare a expunerii la soare;
  • cand sprancenele n-au un ritm de crestere obisnuit, ele ajungand sa se dezvolte intr-un ritm total haotic;
  • cand exista anumite cicatrici in zona sprancenelor care se doresc a nu mai fi o problema;
  • cand persoana respectiva nu are timp sa-si petreaca clipe intregi ale zilei in fata oglinzii pentru a se machia.

  In concluzie, acestea sunt cateva situatii in care micropigmentarea powder ajunge sa fie recomandata cu mare incredere.

  Articole Asemanatoare

  Articole Populare